Voorbeschouwing sc Lemele - Voorwaarts

Op 22 september 2016.

opstellingNa een goede prestatie van afgelopen zaterdag thuis tegen Blauw Wit '66 uit Holten waar Voorwaarts met 6-2 won is de ploeg op zoek naar meer. Een goede start van de competitie smaakt altijd lekker en dan wil je ook dat het een goed gevolg gaat krijgen. Vorig seizoen had het team een redelijke start maar kwam er een slechte periode. We hopen natuurlijk dat die periode dit seizoen weg blijft.

Het begin van de slechte periode van vorig seizoen begon bij..... sc Lemele. Alhoewel Voorwaarts toen nog wel voor kwam met 1-0 werd er in een slechte wedstrijd met 2-1 verloren. Een wedstrijd waarin Voorwaarts zeker voor 80% op de helft van de thuisploeg speelde maar die goed stand hield en uiteindelijk via 2 counters ons 2 tikken gaf die uiteindelijk een K.O. voor Voorwaarts betekende. Het kwam blijkbaar zo hard aan dat er weken matig werd gespeeld en er weinig tot niet werd gewonnen. Gelukkig kwam het daarna allemaal goed maar we stonden in de winterstop zowaar in degradatiegevaar.

Nu moeten we aanstaande zaterdag opnieuw naar sc Lemele. Het zal dan toch niet weer..... We weten dat we een goede start hebben en dat moet voldoende vertrouwen geven om 3 punten uit Lemele mee te nemen. Lemele was vorig jaar goed begonnen en stond zelfs even bovenaan maar moet uiteindelijk aan het eind van de competitie zich via de nacompetitie terug knokken in de 3e klasse, wat ook is gelukt. Voorwaarts is dus op zoek naar revanche zoals dat zo mooi heet. Dat klinkt allemaal mooi maar daar win je geen punten mee. Nee, op het veld moet het gebeuren. Daar kun je laten zien dat vorig jaar een incident was. Alleen op het veld kun je revanche nemen, niet vanachter een computerscherm of in de kantine.

Is Voorwaarts dan compleet om aan deze klus te beginnen? Nee, dat niet. Jordy Harms ontbreekt omdat zijn zus die dag gaat trouwen. Voor de rest is iedereen fit en inzetbaar. We denken dat de volgende elf gaan starten en proberen de 3 punten mee te nemen: Dinand Stuifzandt, Alwin Postma, Bjorn Wessels, Tom Meier, Bjorn Derks, Bernd Bove, Roy de Lange, Lars Bove, Rutger Slot, Gert Dogger en Jordy Harms.