Voorwaarts C1 Kampioen!!

Op 09 december 2015.

nieuwsIn een seizoen waarbij Voorwaarts C1 was ingedeeld bij enkele zwakkere maar ook aantal zeer sterke tegenstanders mogen wij ons gelukkig prijzen met winnen van de kampioenstitel!

Eigenlijk waren er 4 teams die dit seizoen boven de rest uit stegen, dat waren OVC 21 C1, SVV 56/Kloosterhaar C1 en Bruchterveld C1 waarbij de twee laatstgenoemde dispensatie teams waren/zijn.

Al snel bleken deze clubs gedurende deze najaar competitie de dienst uit te maken, het is tot het eind gelijk op gegaan, sterker nog de laatste speeldag zou bepalend zijn.

Met uitslagen van oa meer dan 10 tegen 0 settelde Voorwaarts C1 zich gedurende dit seizoen in de bovenste regionen waar het de hele najaar periode ook bivakkeerde echter met een aantal gelijke spelen tegen even sterke tegenstanders was het tot op de laatste speeldag spannend.

Op deze laatste speeldag kwam OVC 21 bij Voorwaarts op bezoek en was net als Voorwaarts C1 kanshebber voor het kampioenschap, C1 moest winnen om zeker van de titel te zijn!

Na het beginsignaal kwam Voorwaarts sterk uit de startblokken met een flink aantal kansen echter wilde het maar niet lukken om de kansen te verzilveren er kwam gedurende het eerste kwartier maar een enkel tegenoffensief van OVC 21 en gelukkig voor Voorwaarst bleven deze eveneens zonder resultaat.

Na verschillende doelpogingen welke net naast of op de paal belandde was het na ca 18 minuten raak.... 1- 0 en niet veel later viel ook de 2 -0.... en op slag van rust werd het zelfs 3 -0.... in de pocket dachten verschillende spelers maar niets bleek minder waar!

Al vrij snel in de 2e helft was het 3 tegen 1 en met een goed genomen vrije trap werd het aan het eind nog even spannend toen zelfs de 3 - 2 viel, de wedstrijd werd voor de resterende minuten gecontroleerd uitgespeeld en het kampioenschap was binnen!

Ook een woord van dank naar de zeer alerte scheidsrechter (Joop Schoemaker), deze heeft de kampioenswedstrijd van een goede en correcte leiding voorzien!

De spelers hebben een rondrit in een huifwagen door het dorp gemaakt welke mogelijk werd gemaakt door Frans Bakker (FMB Services) en van Eddy Olsman  (Olsman Hygiene) een mooie kampioensbeker ontvangen en van Voorwaarts ook nog een tegoedbon!

Na de rondrit hebben de spelers, trainers, leiders en vlaggers als afsluiting van een mooi seizoen nog patat gegeten en wat met elkaar gedronken.

Aanstaande zaterdag ontvangen de spelers namens de supportersvereniging ook nog een medaille en daarmee wordt een fantastisch seizoen wel heel goed afgesloten!

Namens de trainers, grensrechter en leiders van C1 willen we alle ouders, familieleden en overige supporters hartelijk bedanken voor de volwaardige steun gedurende het afgelopen seizoen.

Foto's gemaakt door Klaas Doldersum staan in het fotoalbum.