Nieuws van de TC

Op 12 juli 2014.

tcHet seizoen zit er weer op , met alle teams goede prestaties geleverd bij de jeugd een paar kampioenen en bij de senioren het 2de gepromoveerd en ook het 4de werd kampioen. Onze hoofdmacht heeft het net niet gered in de beslissing met Hellendoorn, was Hellendoorn de beste en promoveerde en wij spelen volgend jaar weer in de 3de klasse. Wat op zich niet erg is, belangrijk om ook volgend jaar weer goed bovenin mee te doen en wie weet zijn we dan een stapje verder. Ook ons 2de zal volgend jaar aan de bak moeten, als je dit jaar zo overtuigend kampioen bent geworden mag dat geen probleem zijn.

We wensen beide nieuwe trainers Werner en Eric veel succes bij deze taak.

Verder willen we als TC alle trainers en begeleiders van alle elftallen bedanken voor hun inzet en vooral de goede

samenwerking tussen de elftallen is fantastisch als je allemaal in de Voorwaarts zin denkt kom je samen ver.

Zoals we onlangs op de site hebben gezet zijn we weer een aantal gediplomeerde trainers rijker, kunnen we weer verder bouwen aan de kwaliteit van onze club.

Wat gaat er veranderen , in het nieuwe jaar zal Martin ter Braak geen eigen team meer trainen maar zich volledig bezig houden met het begeleiden van onze jeugdtrainers en de opleidingen binnen de club al dan niet ondersteunt door de KNVB.

Zoals we allemaal weten stop Ronald de Jong volgend jaar als secretaris van onze club, we hebben lang gezocht naar een goede vervanger maar uiteindelijk gaan we het binnen het bestuur oplossen ik zal in het nieuwe seizoen deze taak op mij nemen, Dit houdt in dat ik stop als voorzitter van het TC deze taak zal vanaf deze tijd worden overgenomen door Co Mulder. Om dat het bestuur het zeer wenselijk vindt om ook een TC afgevaardigde te hebben zal deze taak door Freddy Pierik worden overgenomen opdat we weer een voltallig bestuur hebben . In de eerst volgende leden vergadering zullen we dit voorleggen aan de leden.

De taak verdeling binnen het TC ziet er dan zo uit

• Co Mulder voorzitter
  • Freddy Pierik Senioren zaken en bestuursafgevaardigde
  • Allard Snippe senioren zaken
  • Martin ter Braak hoofd jeugdopleiding
  • Hendrie Molenkamp jeugdzaken
  • Wiebe Nillissen scheidsrechter senioren.

Rest mij nog alle Voorwaarts mensen en geweldige vakantie te wensen en we zien elkaar hoop ik gauw weer op ons sportpark.

Met vr gr Henk Snoeijink