Voorlopige selectieindeling Jeugd seizoen 2014 - 2015

Op 25 mei 2014.

nieuwsOok dit jaar hebben we er weer voor gekozen om eerst een voorlopige teamindeling van onze jeugdafdeling voor het komende seizoen op de site te plaatsen..

De afgelopen maanden hebben de TC en de trainers intensief contact gehad en is er op basis van goed overleg een voorlopige indeling gemaakt. Gedurende het seizoen worden de ontwikkelingen van de spelers gevolgd. Op basis van de tussen- en eindevaluatie van met name de TC en trainers worden de contouren van de teams voor het

nieuwe seizoen zichtbaar.

De komende weken zullen we er alles aan doen om de teams te voorzien van train(st)ers en leid(st)ers. Hierbij doen we ook een beroep op ALLE ouders. Wij zijn een vereniging van vrijwilligers en samen kunnen we de klus klaren om onze jeugd met plezier te kunnen laten voetballen. Zeg dus niet gelijk "nee". Vaak is het juist leuk om met enkele andere ouders “samen” de taak van leider of grensrechter op u te nemen. Hierdoor bent u niet wekelijks verplicht om bij uw zoon of dochter te komen kijken, maar heeft u toch uw steentje bijgedragen aan het voetbalplezier van uw kind. Ook onze huidige groep vrijwilligers verrichten hun activiteiten, naast vele andere bezigheden.

We hebben op dit moment nog enkele trainer-vacatures en er zijn nog enkele teams die we graag met 2 trainers willen bezetten, zodat alle hulp welkom is.

Wel dient elke speler er rekening mee te houden dat er in de voorbereiding op het nieuwe seizoen (en zelfs tijdens het seizoen) de mogelijkheid bestaat dat hij/zij naar een ander team geplaatst wordt.

Ook dient elke speler er rekening mee te houden dat er situaties kunnen ontstaan dat er incidenteel gevraagd wordt om in een hoger/lager team mee te spelen.

Mochten er toch nog vragen zijn, dan kan men die richten op de huidige trainer(s), die in de meeste gevallen kunnen omschrijven waarom er voor de huidige indeling gekozen is. In de overige gevallen zal de trainer de TC inlichten en zal men gezamenlijk proberen tot een oplossing te komen.

Op zaterdag 31 mei is er nog een toernooi voor de B1 bij Vroomshoopse Boys, waarna er met de nieuwe teams begonnen kan worden.

Nieuwe teams (alle wedstrijden om 19:00 uur):

ma 2 juni C2- SVV Kl haar C2        bij Voorwaarts

wo 4 juni C1 - SVV Kl haar C1       bij Voorwaarts

ma 2 juni B2 - SVV Kl haar B2      bij SVV '56

wo 4 juni B1 - SVV Kl haar B1      bij SVV '56

ma 2 juni D2 - SVV Kl haar D2     bij Kloosterhaar

wo 4 juni D1 - SVV Kl haar D1     bij Kloosterhaar

Martin ter Braak, Hoofd Jeugdopleiding

Henk Snoeijink, bestuurslid technische zaken

De voorlopige indeling kun je terug vinden onder de knop " overige" en het artikel " Voorlopige indeling jeugd".