Zeer geslaagde voetbaldag C- en D-jeugd

Op 02 mei 2014.

jeugdactiviteitenDinsdag 29 april is er bij Voorwaarts een voetbaldag gehouden voor de C- en D-jeugd. De zesenvijftig spelers hadden zich allen netjes om 12.30 uur gemeld, zoals afgesproken. Er werd nog even gewacht op een paar spelers die zich opgegeven hadden, maar uiteindelijk werd iedereen ingedeeld in acht groepen.

De organisatie had `s morgens negen spellen uitgezet, waar bij elk spel een vrijwilliger de leiding had van het spel. De middag werd aan elkaar gepraat door de nieuwe Gaston van Voorwaarts, Timo ter Braak. Hij hield de tijd bij en zorgde ervoor dat alle groepen bij het juiste spel aankwamen. Er werd fanatiek aan alle spellen meegedaan, waarschijnlijk ook omdat er zowel als groep, maar ook individueel prijzen te verdienen waren. Tijdens de spellen werd er voor de nodige versnaperingen gezorgd door enkele vrouwelijke vrijwilligers. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. Na zo`n tweeënhalf uur had iedereen zijn onderdelen afgerond en kon er wat uitgerust worden. Inmiddels werden er door ouders al wat slaapspullen gebracht.      

Tegen 17.00 uur werd de barbecue aangestoken. Ondertussen werd er alweer flink gevoetbald

op het kunstgrasveld en ook de mini-arena bleef niet onbespeeld. Normaal zou je denken, waar haal je de energie vandaan, maar dat werd later duidelijk. Bij C1000 Veld stond ’s avonds een flinke rij aan de kassa met onze C- en D-leden, allemaal met dozen energiedrank. Met dozen vol weer richting Voorwaarts. Het werd snel duidelijk dat het dus een lange nacht zou worden!  Na de barbecue en het voetballen werd het grote scherm in de kantine naar beneden gehaald en werd de halve finalewedstrijd Bayern München - Real Madrid erop gezet. Eén van de vrijwilligers Bjorn Derks was toen net vertrokken nadat hij de hele dag had geholpen tijdens de voetbalspellen. De helft van de jongens zat inspannend te kijken, terwijl een deel van de groep lekker relaxed in het jeugdhonk op hun bedje lag. De rest van de groep waren aan het tafeltennissen of buiten nog steeds aan het voetballen. Tijdens en na de wedstrijd waren de sjoelbakken en de tafeltennistafel constant bezet. Het was nog steeds erg druk en gezellig, enkele vriendinnen van de begeleiding waren nog steeds aanwezig en ook spelers van het 1e die nog getraind hadden zijn lang blijven hangen. Tegen 23.00 uur werd iedereen naar buiten gedirigeerd om daar de prijsuitreiking van de middag te gaan doen en om het laatste spel van de dag te spelen; ‘’Ren Je Rot’’. Ren Je Rot werd in de mini-arena gespeeld, er waren door de organisatie vragen opgesteld met daarop drie antwoorden. De spelers moesten naar het juiste vak rennen om zodoende een punt te krijgen op ieders uitgedeelde briefje.                                                                                                                                              

Na zo`n 20-tal vragen waren Jelle Derks en Ernst-Jan Otten over, waarbij Ernst-Jan de shoot-out vraag beter beantwoorde, zodat hij de winnaar werd van Ren Je Rot. De prijzen van de voetbalspellen en het Ren je Rot-spel werden uitgedeeld. Groep drie werd groepswinnaar en Tim ter Bekke werd individueel winnaar van de middagspelen. Alle winnaars kregen een prijs mee, waarna iedereen tijd had om te doen waar ze zin in hadden.                                  

Weer werd er fanatiek gevoetbald op de mini-arena. Het was al 1.00 uur geweest en een deel van de jongens kreeg wel zin in iets, waarna de organisatie besloot om tegen 2.00 uur de barbecue nog maar een keer aan te steken. Martin ter Braak moest flink aan de bak om de hongerige keeltjes van de jongens en meisjes te voorzien van barbecuevlees. Het was lastig om de taak van Roelof Drenth over te nemen die tijdens de 1e keer barbecueën met zijn perfecte bakkunsten de jongens en meiden al erg verwend had . Nadat er gegeten was begonnen enkelen toch wat vermoeid te raken en die trokken zich terug op hun bedje terwijl anderen nog steeds aan het voetballen waren, tot wel 5.00 uur ’s nachts!                                                                                                                                                                          Intussen waren Jordy Schoemaker en Bjorn Wessels tegen 12.00 uur, Bernd Bove en Aron Harzevoort tegen 1.00 uur naar huis gegaan, allen moesten de volgende dag gewoon werken. Tegen 3.00 uur ging ook Timo ter Braak naar huis. waardoor de nachtpatrouille overbleef. De begeleiding die de nachtpatrouille vormde waren Diede ter Braak, Rik Teunis, Floris Smit, Coen Sickman, Huub Schippers en Martin ter Braak.                                                                                                                                                       De nacht verliep relatief rustig en er werd continu gesjoeld en getafeltennist, waarna er tegen 6.00 uur begonnen werd om op te staan. De meeste jongens (en drie meiden) hadden nagenoeg niet geslapen en dat was te zien. Er zat niet veel fut meer in en iedereen was blij dat ze tegen 7.30 uur aan de ontbijttafel zaten.

Nadat er ontbeten was ging iedereen richting huis, waar waarschijnlijk veel slaap ingehaald werd. Inmiddels zijn er al veel berichten binnen gekomen over de zeer geslaagde dag. Namens het jeugdbestuur willen we alle vrijwilligers heel erg bedanken. We zijn enorm blij dat deze mensen zich zo willen inzetten voor onze club. Dit zijn de mensen met een hart voor Voorwaarts. Zonder hen konden we deze voetbaldag zeker niet organiseren. Alle mensen die geholpen hebben, enorm bedankt! En zeker de deelnemers niet te vergeten, bedankt voor het mooie verloop van deze dag.

Sponsoren

Wedstrijden

Senioren


19 augustus
Voorwaarts Utr.1 - Voorwaarts V 1  
Voorwaarts 2 -  
Voorwaarts 3 -    
Voorwaarts 4 -    
Voorwaarts Utr. V - Voorwaarts Vr1  

Junioren

26 augustus
KOSC JO19-1 - Voorwaarts JO19-1   14:30 
Voorwaarts JO17-1 -   
-  
Voorwaarts JO15-1  -  
Voorwaarts JO15-2 -  
- Voorwaarts JO19-1  
Voorwaarts JO17-1 -  
-  
Voorwaarts JO15-1 -  
Voorwaarts JO15-2 -   

Pupillen

augustus
- Voorwaarts JO13-1  
Voorwaarts MO13-1
-  
- Voorwaarts JO11-1  
- Voorwaarts JO11-2 i
- Voorwaarts JO11-3  
Voorwaarts MO11-1 -  
- Voorwaarts JO9-1  
- Voorwaarts JO9-2  
Voorwaarts JO9-3 -  
  - Voorwaarts JO13-1  
- Voorwaarts MO13-1  
- Voorwaarts JO11-1  
- Voorwaarts JO11-2  
Voorwaarts JO11-3 -  
- Voorwaarts MO11-1  
- Voorwaarts JO9-1  
- Voorwaarts JO9-2  
Voorwaarts JO9-3 -  

Eindstand Voorwaarts 1

  Team wd pt
1 Voorwaarts V 26 65
2 Oranje Nassau A 26 63
3 Bergentheim 26 51
4 Wilhelminaschool 26 47
5 DES 26 46
6 Blauw Wit '66 26 42
7 Juliana '32 26 36
8 Kloosterhaar 26 34
9 Mariënberg 26 34
10 Drienerlo 26 29
11 RKSV 26 26
12 SVVN 26 24
13 Rijssen Vooruit 26 16
14 Lemele 26 7

Foto album

  • Klik hier voor de foto's van de kampioenswedstrijd