Voorbeschouwing Voorwaarts - SVI

Op 06 september 2013.

opstellingDe voorbereiding zit er op, de competitie gaat beginnen. Hoewel de voorbereiding over het algemeen goed is verlopen geeft dat geen garanties voor de competitie. Na het vertrek van Theo Mulder en Jordy Harms heeft Voorwaarts versterking gekregen van Mark Smelt en een aantal jeugdspelers. Het team staat ook dit jaar onder leiding van Marcel Borkent en speelt wederom in de 3e klasse C.

Dat is de klasse van de Hardenbergse en Zwolse ploegen. Naar velen zeggen een zwaardere competitie van de 3e klasse D. Hoe Voorwaarts het zal vergaan zal afhangen van de vorm en fitheid van spelers. Wanneer het team in vorm is kan het mooie dingen laten zien. Vorig jaar is gebleken dat het team ook kwetsbaar kan zijn. De trainer heeft daar over nagedacht en de speelwijze wat aangepast. Op bezoek komt SVI uit Zwolle. Meteen een loodzware

tegenstander met grote ambities. Vorig seizoen sprak men al van promotie maar dat lukte bij lange na niet, dit jaar wil SVI gewoon kampioen worden. Voor minder doen ze het niet. Daarvoor hebben ze vele nieuwe spelers weten binnen te halen. Er is een sterke spits gehaald van WVF (1e klasse), 2 spelers van PEC Zwolle, een speler van Go Ahead Kampen (hoofdklasse), een speler van Bennekom (hoofdklasse) en een speler van HSC'21 (topklasse). Dat zegt genoeg over de ambities van SVI.

De vorige wedstrijd tussen beide teams werd gewonnen door Voorwaarts met 2 - 0, waarbij Jordy Harms in dezelfde week eerste met een ambulance van het veld ging en vervolgens 2x scoorde. Dit seizoen ziet het team er iets anders uit. Voorwaarts zal keihard werken om SVI te laten zien dat kampioen worden niet zomaar vanzelf gaat. Het team heeft een blessure, Coen Sickman is nog niet helemaal fit. De rest kan spelen. Ook dit seizoen zullen we de vermoedelijke opstelling, gemaakt door een supporter, tonen. Hij denkt dat het volgende team start: Joël Wessels, Bjorn Wessels, Bernd Bove, Lars Bove, Wout Roelofs, Rutger Slot Mark Smelt, Rene Nijhof, Michel Lensen, Gert Dogger en Israel Basmaci.