Nieuws van de Technische Commissie

Op 25 augustus 2013.

tcAllereerst hopen wij dat iedereen en goede vakantie heeft gehad en er weer zin in heeft, we denken van wel want de trainingen worden goed bezocht en de eerste wedstrijden zijn al weer gespeeld.

Alle jeugdteams zijn ingedeeld en  we hebben 1 A team, 1 B team, 2 C teams, 2 D teams, 3 E teams, 2 F Teams en een mooie groep mini's.

De laatste 2 weken zijn er toch nog behoorlijk wat nieuwe aanmeldingen wat inhoud dat er in de C en D groepen nog iets zal veranderen , we hopen deze week dit te kunnen rond

maken.

Bij de senioren gaan we na lange tijd weer naar 7 voltallige elftallen, 6 hiervan zijn heren teams en 1 dames team, de definitieve indeling hiervan komt ook deze week rond en zal op de site worden gezet.

Trainingsmogelijk heden

Nu we een kunstgras veld hebben en het “oude” trainingsveld nog niet gereed was mochten we nog op veld 3 trainen, echter de consul en de onderhoudsploeg hebben het oude veld weer gemaaid en zullen het zo goed als het kan op dit moment onderhouden, dit houd in dat we vanaf nu weer op dit veld moeten trainen, dus we kunnen op het oude veld binnen de banden die er zijn aangebracht en op het kunstgras veld en natuurlijk ook op de mini Arena. Dit moet ruimte genoeg geven om allemaal te kunnen trainen. Er zal zo snel mogelijk een veld indeling worden gemaakt , maar we gaan er vanuit dat de trainers er ook onderling prima uit komen wie waar traint.

Taakverdeling binnen het TC

Voor velen is het niet altijd duidelijk wat het TC doet en wie ze moeten aanspreken. Als eerste het TC doet Voetbal technische zaken dit is alles wat met voetbal te maken heeft en niet accommodatie en kleding e.d .

We stellen trainers aan en begeleiden deze , we zorgen voor dat er bij elk team een passende trainers is geven deze de kans om doormiddel van bijscholing en cursussen hun ervaring te verbeteren.

Verder zijn we verantwoordelijk voor de indeling van de teams bij zowel de jeugd als de senioren, hierin is een onderscheid in selectie teams en recreatie teams gemaakt.

Leden TC en hun functie

Martin ter Braak : Coördinator jeugdafdeling

Hendrie Molenkamp : Coördinator E en F jeugd

Freddy Pierik : Senioren

Allard Snippe : Senioren

Wiebe Nillessen : Scheidsrechter zaken senioren

Henk Snoeijink : Voorzitter.

Tot slot nog wat huishoudelijke mededelingen

• Na de training materiaal weer op de daar voor bestemde plekken plaatsen
  • Trainers controleren kleedkamers en doen deze op slot
  • Buiten de opening uren is het sportpark verboden toegang hierop zal streng worden toegezien van af nu en bij overtreding kan men worden geschorst