Geslaagde feestdag Voorwaarts 1 afgesloten met bbq bij trainer thuis

Op 26 mei 2013.

theoafscheidOp zaterdag 25 mei was de geplande feestdag van Voorwaarts 1. Al vroeg in de middag werd er naar Kartplaza in Nijverdal afgereisd. Daar stapte de gehele groep in een kart om vervolgens tegen elkaar in 1 heat te sparren. Er waren echte snelheidsduivels bij maar ook iemand die dacht dat het zondag was of dat hij een caravan achter zijn kart had. De allersnelste was Gert Dogger. Daarna werd de groep in tweeen gesplitst om tegen elkaar te vechten in een lasergame. De winnaars die daar uit kwamen waren Israel Basmaci en Jerry van Kammen.

Nadat er ook nog werd gebowld reisde men daarna naar huize Marcel Borkent. Daar stond de bbq al klaar en konden de gasten direct beginnen met bakken onder genot van een drankje. Nog voordat de championsleague finale

begin nam Marcel het woord en bedankte zijn familie voor zijn steun, Roy de Lange voor zijn aanwezigheid elke week ondanks zijn blessure en de begeleiding van het team met een aandenken. Er werden nog 3 prijzen, bedacht door Marcel zelf, uitgereikt aan de spelersgroep. De prijs voor de topscorer ging naar Gert Dogger, de prijs van beste trainingsopkomst ging naar Dinand Stuifzandt en Bjorn Wessels. De prijs voor beste speler van dit seizoen ging naar Bernd Bove. Daarna nam Tom Meier van de organisatie het woord en bedankte eerst Jordy Harms namens de selectie met een aantal kado's. Vervolgens werd Gerran Protzman naar voren geroepen.

Wat misschien nog niet iedereen weet is dat Gerran samen met zijn vriendin gaat backpacken in Azie. De planning is dat hij dat vanaf januari 2014 gaat doen. Hij twijfelt zelf nog wel of hij dan al of niet tot die tijd zal blijven voetballen. Toch heeft de selectie hem een aantal kado's gegeven voor als hij toch gaat beslissen om nu al te stoppen. Echter vindt iedereen dit een aderlating binnen de selectie en hopen van harte dat hij toch tot januari 2014 zijn steentje zal bijdragen in deze selectie. Ik zou zeggen, Gerran blijf lekker voetballen totdat je op reis gaat.

Als laatste werd ook scheidend "captain" Theo Mulder namens de selectie bedankt voor zijn jarenlange dienst en inzet. Hij ontving namens de selectie en begeleiding een prachtig ingelijst oranje shirt, nummer 9 natuurlijk, voorzien van aanvoerdersband en teamfoto. Theo was zichtbaar erg blij met dit aandenken en het zal een mooi plekje gaan krijgen in zijn huis.

Daarna werd er samen naar de finale gekeken op een scherm en ging het feest nog lang door tot in de vroege uurtjes. De selectie wil ook langs deze weg trainer Marcel Borkent en zijn familie bedanken voor de geweldige gastvrijheid en de prachtig en goed verzorgde avond en daarmee kwam een eind aan de goed georganiseerde feestdag van Voorwaarts 1. De foto's van de avond staan in het fotoalbum.