Mooi en goed seizoen Voorwaarts D1

Op 23 mei 2013.

wedstrijdverslagWij Jeffrey en Donnie Eggink en waren dit seizoen aangesteld om de D1 te gaan begeleiden en we hadden er veel zin in!!

Vanaf juni zijn we begonnen met de voorbereiding waarin hard en pittig werd getraind en waarin de nodige oefenwedstrijden zijn gespeeld, met 4 2ejaars D's en 8 1e jaars + Rodney Evers die nog een E-pupil is, zijn we begonnen aan wat door ons van te voren als pittig verwacht werd maar uiteindelijk hield ons team zich knap stand!

De 1ste 6 competitie wedstrijden werden gewonnen en we stonden op de 1ste plaats! En dus even hadden we de illusie dat we zowaar een

kanshebber waren om deze 2e klasse te kunnen winnen, ware het niet dat we 2 teams in de competitie hadden die ook de volle winst uit 6 wedstrijden hadden dus de 7e en 8e wedstrijd was een mooie mogelijkheid om te zien hoe goed we waren de eerste wedstrijd was uit na Den Ham D1 vorig jaar kampioen geworden in deze klasse maar door een beslissingswedstrijd verloren te hebben bleven ze in deze klasse.

Nou zo gezegd dat was een topper op dat moment maar vanaf de aftrap de 1ste de beste kans voor Den Ham was een doelpunt!

De rust werd met veel pijn en moeite gehaald met een tussenstand van 9-0 voor den ham! Dus op dit moment wisten wij van oke, kampioen worden wordt hem niet de eindstand tegen den ham 10-1.

de volgende belangrijke wedstrijd was dus toch ff voor eerherstel en zowaar in en tegen hellendoorn in een spannende pot waar we hard knokten, veel meters maakten, goed voetbalden en de beste kansen voor ons waren en we er helaas maar 1 maakten gingen we met 0-1 de rust in Na de rust kansen over en weer maar doordat de jongens zo geknokt hadden was de pijp leeg en in de laatste 5 min kregen we er 2 om de oren en verloren toch wel wat onverdiend! De wedstrijd erna was tegen juventa uit wierden die wedstrijd was in 1 woord slecht we waren toe aan de winterstop en toen die bereikt was stonden we op een 5 plaats met 18 punten.

De 2e seizoenshelft was een hele mooie met goed voetbal en veel strijd!

De 1ste serie wedstrijden na de winterstop wonnen we dik verdiend en met veel wisselingen in ons team eerst onze keeper Ernst-Jan die geopereerd moest worden en goed werd vervangen door Roy de keeper van D3. Later kregen we nog meer last van blessures in ons team niels kreeg last van zijn knie en ramon wessels van zijn hamstring. Dus de volgende wedstrijd uit bij Des onze directe concurrent, moesten we 3 spelers missen en ook nog eens zonder keeper want Roy was ook geblesseerd geraakt bij zijn team, dus er zat niks anders op dan Nick Wessels normaal een spits om die in de goal te zetten en we zijn goed geholpen door de jongens van D2 Bram, Bart en Bjorn speelden met ons mee alsof ze dat al jaren deden! En wat denk je ja we wonnen met 3-2 van des en de 3e plek in de competitie was weer in zicht en met nog 3 punten achterstand en 5 wedstrijden te gaan kon het nog. We wonnen van de resterende wedstrijden er nog 4 alleen Den ham werd verloren niet zo kansloos als de 1ste x maar wel met duidelijke cijfers 3-9 ze waren een terechte kampioen.

Helaas won Des elke wedstrijd en zijn wij geeindigd op een 4e plek met 45 punten uit 22 wedstrijden Super knap!

We willen nog even aan de jongens van D1 zeggen Bedankt voor het geweldige seizoen en jullie inzet!! en blijf je best doen!!!

ook willen we graag de spelers en begeleiding van D2 en D3 bedanken voor hun inzet en de begeleiding voor de medewerking.

Groetjes Jeffrey , Donnie